Anči kolači
PR

NOVOGODIŠNJA PONUDA POSLASTIČARNICE „ANČI KOLAČI”: Najslađi način za ulazak u neku srećniju godinu

Izvor: 
PR Pon, 21/12/2020 - 18:55
Vreme praznika je najlepši period godine u poslastičarnici „Anči kolači”, koja se, kao što mnogi znaju, nalazi u Ulici Lava Tolstoja, broj 13a.

Uprkos trenutnoj epidemiološkoj situaciji, naš prostor se lagano ali sigurno puni toplom atmosferom, a mi nastojimo da je na razne načine prenesemo do naših klijenata. Čim se približe novogodišnji praznici, u poslastičarnici diže se pozitivna energija, naročito kada svi zajedno biramo dekoraciju i ukrase, s mnogo posvećenosti oslikavamo izloge i trudimo se da svake godine prostor ulepšamo i okitimo najdivnijim mogućim ukrasima i jos lepšim tortama i slatkišima.

 

Anči kolači
copy_of_mpp_2060.jpg

Anči kolači
copy_of_mpp_2081.jpg

 

To, naročito, važi i za prazničnu ponudu proizvoda, koju kreativni tim neše firme pažljivo osmišljava svake godine.

Beskontaktna dostava

 

I poslastičarnica „Anči kolači” morala je da se prilagodi novonastaloj epidemiološkoj situaciji, pa je, pored ostalog, uvela i beskontaktnu dostavu.

Naime, svaka mušterija, koja to želi, treba da na sajtu ove porodične firme izabere slatkiš, plati ga elektronskim putem i pošiljka će stići na adresu koju će dogovoriti pozivom na telefon 064/2677276. (Na istom broju može saznati i sve drugo što je bitno u vezi sa beskontaktnom dostavom)

Mnogo energije ulažemo u taj segment, pa smo sada pripremili ručno rađene novogodišnje praline u posebnom pakovanju, kao i specijalno dekorisane torte i tortice, kako sa novogodišnjim, tako i sa božićnim motivima. Sve ovo uvek stvori osmeh našim mušterijama.

Anči kolači
copy_of_mpp_2073.jpg

Izdvojili bismo novogodišnje jelkice na štapiću kao idealan slatkiš za najmlađe, koji su zapravo kombinacija čokolade, keksa i vanil-lešnik krema. Tu su i čuveni pariski kolači – makaronsi, sazdani od bademovog brašna, sada u posebnim novogodišnjim tonovima, kao i tortice sa Deda Mrazom, irvasima, Sneškom i paketićima, koje neizostavno izmame radost na licima, kako mlađima, tako i starijima.

 

Anči kolači
copy_of_mpp_2053.jpg

 

Anči kolači
copy_of_mpp_2074.jpg

 

Sve u svemu, srećan ulazak u novu godinu jednostavno je nezamilsliv bez ovakvih poslastica...‚

„Poslastičarnica „Anči kolači”

 

Anči kolači
copy_of_mpp_2079.jpg

 

 
MarketingNajnovije vesti