Đepeto
PR

PANČEVO: Zavirite u svet kvalitetnog i modernog nameštaja na više od 700 kvadrata

Izvor: 
PR Uto, 21/12/2021 - 14:19Zastala sam ispred izloga i pomislila: Bože, kako lep kauč! Znate onaj na oko mekani i udobni, poput udobnog kauča iz serije „Prijatelji” u koji se svi zajedno zavale i uživaju i svakodnevnici. Pogledam, košta kao moja plata, onda se setim da za neke nebitne stvari potrošim mesečno skoro petinu tog novca, a da se to i ne vidi, a za ovaj udobni raj je to „jednom daš” i uživaš. U stvari, koliko može da košta trenutak proveden u mirnoći svog doma sa porodicom, prijateljima...

A onda se setiš svih onih zagrljaja i dremki uz film, ili neki zabavni program ili lenjih nedeljnih jutara, kada iza sebe zabaciš gomile jastučića i slušaš neku opuštenu muziku i sabiraš, oduzimaš... Uživajući... Na ovom kauču bila je gomila predivnih jastuka, baš takvih koje mogu da zamislim pod svojom glavom i leđima, dok držim kafu sa mlekom od badema i slušam džez... Neki onako lep vokalni džez, baš za neko nedeljno jutro.

Vidi se da je nameštaj dizajniran smisleno i izradio ga je neko ko voli to što radi. Pitala sam, vlasnik je ljubav prema ovom poslu nasledio od oca, a takođe se i brat bavi izradom nameštaja. I još su naši sugrađani!

Đepeto
img_5612.jpg

 

Stvar je u tome da kada raspolažete prostorom koji niste vi pravili po vašim merama, veoma važno da uklapate stvari tako da sve izgleda baš kao da ste tako oduvek hteli. I tu, u samom centru uz sav taj „kad sedneš i ne ustaje ti se koliko je dobar osećaj” prelep nameštaj, su i dekor, zavese, garnišle, mebl štofovi, sve povoljno i prelepo. Kao da je o svakom komadu unetom u radnju većano danima da ništa ne bude ni previše ni premalo, nego onako TAMAN.

Niste ni svesni da je većina lokala u Pančevu opremljena njihovim dizajniranim komadima nameštaja. Da sedite na sjajnim stolicama koje su došle iz njihove radionice. Da! Da ste u blizini svojvresnim umetničkim delima naših sugrađana.

"Geppeto" ima sada novu prodavnicu, u Miloša Obrenovića 14 u Pančevu. Danas je otvorena, pa dođite i zavirite u svet kvalitetnog i modernog nameštaja na više od 700 kvadrata.

 

 

Đepeto
img_5585.jpg

Đepeto
img_5600.jpg

Đepeto
img_5616.jpg

 

 

 

 MarketingNajnovije vesti