• PET SHOP BARBUS na novoj adresi

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Veterinarska apoteka PET SHOP BARBUS Pančevo od sada se nalazi na novoj adresi u Ulici Zmaj Jove Jovanovića br. 13. Na samo nekoliko koraka od stare, dobro poznate lokacije, u novom, većem i moderno opremljenom prostoru od 150 kvadratnih metara nudi veliki izbor hrane i opreme za kućne ljubimce, dobro opremljenu veterinarsku apoteku, akvarijume i opremu za akvaristiku, ptice i sitne kućne ljubimce. 
    PET SHOP BARBUS ove godine obeležava 24 godine postojanja i uspešnog rada. 
     

     

     

     

    – Ponosimo se time što smo uspeli da opstanemo i napredujemo, šireći spektar proizvoda neophodnih za negu i čuvanje kućnih ljubimaca. Uvek smo spremni da posavetujemo ili damo preporuku našim kupcima, kako bi na najbolji način odgajali i usrećili svoje ljubimce, kažu nam u „Barbusu”.
     
    Posetite PET SHOP BARBUS u novom prostoru i uverite se u veliki izbor proizvoda i kvalitet usluge. Novi broj telefona je 013-333-199.

    Veterinarska apoteka PET SHOP BARBUS Pančevo od sada se nalazi na novoj adresi u Ulici Zmaj Jove Jovanovića br. 13.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

    Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

    Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]