• PRENATALNI TEST DOSTUPAN ZA VEĆI BROJ TRUDNICA

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Kompanija Veritas Genetics iz SAD, koja posluje i na teritoriji Srbije, ponudila je trudnicama u našoj zemlji Prvi test – MyPrenatal, neinvazivni prenatalni test, po najnižoj ceni na tržištu – već od 490 eura, kako za jednoplodne, tako i za blizanačke trudnoće. Radi se o najpreciznijem prenatalnom testu na svetu, iza kojeg stoje najveći svetski stručnjaci, na čelu sa profesorom George Church-om sa Harvarda. Američki Veritas pomera granice u genetici, te ga je čuveni MIT i ove godine uvrstio u 50 najpametnijih kompanija na svetu, jer su za samo 999 dolara ponudili tržištu Amerike analizu celog ljudskog genoma, što je predstavljalo revolucionaran potez.

     

    Sada pokazuju da su otišli korak dalje, te su uspeli da najbolji prenatalni test ponude po najpristupačnijoj ceni u Srbiji, kako bi bio dostupan za što više trudnica. Time žele da pokažu da su društveno odgovorni i da nastavljaju da pomeraju granice, ne samo u Americi, nego i u Evropi. Iste cene su ponudili i u okolnim zemljama – Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji. U ponudi imaju i Premium test, koji analizira sve hromozome bebe, a košta 690 eura. Više informacija se može videti na njihovim sajtovima www.GenetskiTestovi.com i www.PrviTest.rs.

     

    Podsetimo, prenatalni testovi su postali sve zastupljeniji i kod nas, jer praktično bez ikakvog rizika po zdravlje trudnice i bebe, mogu da zamene invazivne procedure i analize poput amniocenteze. Rade se već od desete nedelje trudnoće, a rezultati stižu u roku od 5 do 7 dana.

    Radi se o najpreciznijem prenatalnom testu na svetu, iza kojeg stoje najveći svetski stručnjaci, na čelu sa profesorom George Church-om sa Harvarda. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

    Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

    Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]