Salon venčanica Venus Bridal Foto: Promo
PR

Sezona svadbi je pred nama – sve što vam treba nudi pančevački salon Venus Bridal

Izvor: 
PR Pet, 15/04/2022 - 16:35Proleće je uveliko stiglo, a uz lepo vreme donosi nam i sezonu venčanja i svadbi. Jednom od najsrećnijih dana u životu mlade, često prethode najstresniji. Organizacija venčanja iziskuje veoma detaljno planiranje, a momenat koji neretko izaziva nervozu je izbor venčanice. Da buduće mlade bar ovaj problem nemaju na spisku pobrinuo se salon Venus Bridal koji je ovog proleća otvoren u centru Pančeva.

Salon Venus Bridal nudi lep izbor modela venčanica i prateće opreme koja ulazi u cenu.

Vlasnica salona Nataša Novaković ističe da je radno vreme salona prilagodljivo potrebama klijentkinja, jer se trude da umanje stres kod devojaka pred ovaj značajan dan u njihovom životu, te tako venčanice mogu pogledati i probati radnim danima i subotom, po zakazivanju.

Ona kaže da buduće mlade neretko nisu sigurne kakave haljine žele, pa savetima i predlozima pokušavaju da otklone dileme i pomognu pri izboru modela venčanice koji je idealna za svaku devojku.

Salon venčanica Venus Bridal
Foto: Promo
Salon venčanica Venus Bridal

 

Haljine se mogu iznajmiti i kupiti, zavisno od modela, a osim venčanica, salon nudi i bogat izabor i svečanih haljina za male princeze.

Dvadesetpetogodišnja Nevena, koju smo zatekli na probi haljine, kaže da je u Venus Bridal došla po preporuci drugarice i da od momenta ulaska u salon nije imala dilemu gde će nabaviti svoju venčanicu.

Venus Bridal uskoro će u svojoj ponudi imati i kolekcije Pronovias, White one, Ladybird i Nicole za 2023. godinu.

Salon venčanica Venus Bridal možete pronaći u ulici Miloša Obrenovića 5a, a probu možete zakazati putem telefona 069/199-40-13

Salon venčanica Venus Bridal
Foto: Promo
Salon venčanica Venus Bridal

 
MarketingNajnovije vesti