PR

Uživajte ovog leta u “Cofee Shop-u” na kačarevačkom jezeru! (VIDEO)

Izvor: 
Coffee Shop Pet, 13/07/2018 - 14:24

“Coffee Shop Lake” na jezeru u Kačarevu otvorio je letnju sezonu 2018. Na samo 13 km od grada, nalazi se  kačarevačko jezero i Coffee Shop Lake, prelepa oaza za odmor, uživanje i druženje uz vrhunski espreso, ice-tea, limunade sa ukusima, osvezavajuće koktele i hladna pića, a sve to uz dobru muziku Coffee Shop radija.

Kačarevačko jezero jedno je od glavnih južnobanatskih kupališta. Nekada je bilo potpuno neuređeno, a danas je jedno od najpopularnijih, odlično uređenih kupališta nadomak užeg gradskoj područja. U jezero površine 4.000 kvadratnih metara, voda dotiče iz dva bunara, čiju hemijsku i bakteriološku ispravnost redovno kontroliše Zavod za javno zdravlje Pančeva. Ulaz je slobodan, a u vrelim letnjim danima jezero ima i do hiljadu posetilaca dnevno. Jezero u Kačarevu pruža odličan odmor i rekreaciju i za mlade i za starije i za porodicu i decu. *

Radi što udobnijeg i prijatnijeg uživanja u letu, sunčanju i kupanju, za goste Coffee Shop Lake-a obezbeđene su ležaljke i suncobrani u lepom ambijentu uz prepoznatljivo dobru uslugu osoblja. Osetite čari ovog leta, tako blizu, tako kvalitetno u Coffee Shop Lake-u na jezeru u Kačarevu!

img_2461.jpg


Marketing

Najnovije vesti