• Neki autobusi Pantrasporta od ponedeljka idu drugim ulicama FOTO

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Vozila Pantransporta će od ponedeljka 15.avgusta zbog zatvaranja dela ulice Miloša Obrenovića kod „Plinare“ saobraćati izmenjenim trasama na gradskim i međumesnim linijama.

    Van upotrebe naći će se stajališta kod bolnice i kod gradske pekare u oba smera.

    Trasa gradskih linija 2 Kotež 1 – Dolovo; 6 Centar – Strelište – RNP i 7 Jabuka – Strelište – RNP i međumesne linije Pančevo AS – Mramorak biće sledeća:

    Iz Vojvode Radomira Putnika vozila će skretati levo u Oslobođenja, nakon kružnog toka kod pijace ulaziće u Lava Tolstoja, zatim desno u Ljubomira Kovačevića, Kralja Milana Obrenovića, desno u Kneza Mihaila Obrenovića, zatim levo u Miloša Obrenovića i dalje svojim redovnim trasama.

    U smeru iz centra grada u upotrebi će se naći stajališta „Pijaca“ i „Tesla“ na uglu Kneza Mihaila Obrenovića i Miloša Obrenovića, dok će se u smeru ka centru grada koristiti stajališta „Sterijina“ i „OŠ Đura Jakšić“.

    Trasa gradskih linija 3 Jabuka – Stari Tamiš i 8 Starčevo – Centar – Tesla (Ljubičevo) biće sledeća:

    Iz Vojvode Radomira Putnika vozila će skretati levo u Oslobođenja, nakon kružnog toka kod pijace ulaziće u Lava Tolstoja, zatim desno u Ljubomira Kovačevića, Kralja Milana Obrenovića, levo u Kneza Mihaila Obrenovića, zatim desno u Ilije Garašanina do stajališta „Ljubičevo“ gde se linija 8 završava, a linija 3 nastavlja dalje svojom redovnom trasom.

    U smeru iz centra grada u upotrebi će se naći stajališta „Pijaca“, dok će se u smeru ka centru grada koristiti stajališta „Sterijina“ i „OŠ Đura Jakšić“.

     

     

    Vozila Pantransporta će od ponedeljka 15.avgusta zbog zatvaranja dela ulice Miloša Obrenovića kod „Plinare“ saobraćati izmenjenim trasama na gradskim i međumesnim linijama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    U sredu deo Pančeva bez vode

    Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u sredu, 17. aprila, bez vode će ostati sledeće ulice: Nadežde Petrović, Gorana Kovačića, Jovana Bjelića i Dušana Petrovića Šaneta od Radivoja […]

    Deo Pančeva bez vode

    Zbog havarije na vodovodnoj mreži, bez vode će u 9 sati ostati Ulica Miloša Obrenovića od Pera Segedinca do Sterijine ulice. […]

    Deo Pančeva bez vode

    Zbog havarije na vodovodnoj mreži, bez vode je u 10.20 sati ostala Ulica Vladimira Žestića od Maksima Gorkog do Cara Lazara kao i naselje Pepeljare. […]