Servisne informacije

PANČEVO: Jutanje vesti za utorak, 14. novembar

Pančevo, Uto, 14/11/2017 - 07:19
Aleksandar Stojković

Dobro jutro. Danas je utorak, 14. novembar. U Pančevu će danas biti oblačno i osetno hladnije sa slabom kišom u prekidima. Vetar slab i umeren, severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja, oko 7 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do petka će biti oblačno i hladno, mestimično sa kišom, na planinama jugozapadne Srbije sa vlažnim snegom uz formiranje snežnog pokrivača. Zatim uglavnom suvo uz manji porast temperature.

 

U pančevačkom porodilištu juče su rođene dve bebe, dečak i devojčica.

 

Tokom prethodne noći lekari pančevačke Hitne pomoći obavili su 11 kučnih poseta, 38 pacijenata (devetoro dece) je pregledano u ambulanti ove službe, a vozilima Hitne pomoći prevezeno je šest osoba u gradu i osam za Beograd.

 

Zbog planiranih radova na električnoj mreži danas će bez struje biti potrošači u Pančevu, Crepaji i Starom Tamišu.

Pančevo

16:00-17:00 Deo Bavaništanskog puta od Novog zatvora ka Bavaništu, Dom Slepih, Rasadnik JKP Zelenilo.

08:00-14:00 (povremena isklјučenja) S. Jovanovića od Karađorđeve do Sinđelićeve ul, Sinđelićeva od Sv. Miletića do M. Pijade, O. Petrov od B. Petrov do Spolјnostarčevačke, Spolјnostarčevačka od O. Petrov do Đure Nikolajevića, P. Kočića - cela, M. Trebinjca od K. Marka do Prvomajske, C. Dušana od K. Marka do V. Žestića i V. Žestića od C. Dušana do M. Trebinjca.

Crepaja
 
08:30-13:00 Celo naselјeno mesto.
 
Stari Tamiš
 
07:00-08:00 i 16:00-17:00 Celo naselјe.


Marketing

Najnovije vesti