• PANČEVO: Jutarnje vesti za sredu, 7. februar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dobro jutro. Danas je sreda, 7. februar.  U Pančevu će biti umereno i potpuno oblačno, toplo i vetrovito, tokom dana povremeno kratkotrajna kiša, uveče i tokom noći jačanje intenziteta padavina. Očekuje se jak vetar, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 4 stepeni Celzisujevih, najviša dnevna oko 10 stepeni.

    U pančevačkom porodilištu za poslednja 24 sata je rođeno šest beba, a na svet je došlo tri devojčice i tri dečaka.

    Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 9 sati ostati Ulica Jovice Bezuljevića od Knićaninove do Svetozara Šemića, Svetozara Šemića od Svetog Save do Jovice Bezuljevića kao i železnička stanica „Aerodrom“, saopšteno je iz JKP „Vodovod i kanalizacija“.

    Za Pančevo i okolinu nema najavljenih isključenja struje za danas.

    Vesti

    • Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović pobedila je večeras na dvoranskom mitingu u Diseldorfu u skoku u dalj, rezultatom 6,77 metara, što je istovremeno i najbolji rezultat sezone u ovoj disciplini.mŠpanovićeva, koja je pre tri dana u Karlsrueu bila treća, uz čak pet prestupa i večeras je krenula sa dva „gaženja linije“, ali je u trećoj seriji ostvarila pobednički rezultat. Do kraja je imala još jedan prestup i dva slabija skoka (6,74 i 6,72), ali je sačuvala prvo mesto.
    • Evropa nam je dala šansu, treba da je iskoristimo, poručuila je premijerka Ana Brnabić obraćajujci se novinarima nakon što je EK usvojila Strategiju o proširenju na Zapadni Balkan. Srbija je tum dokumentu prepoznata kao lider, zbog čega će nastaviti još brže da sprovodi kriterijume i reforme, a regionalna saradnja i dalje će biti naš prioritet, pručila je premijerka.
    • Udruženju bankarskih klijenata Efektiva obratilo se oko 2.000 ljudi za pomoić radi podnošenja tužbi protiv banaka, otkako je prošle nedelje objavljena vest o prvoj pravosnažnoj presudi kojom je naplata troška obrade kredita proglašena ništavom, kaže predsednik Efektive Dejan Gavrilović. „Od tog broja, trećina građana nam se obratila mejlom, ostali telefonom, a do ovog trenutka njih oko 100 je predalo dokumenta, dok su drugi u fazi prikupljanja i slanja dokumenata, pošto je najveći broj njih van Beograda“, izjavio je Gavrilović za Tanjug.

    Dobro jutro. Danas je sreda, 7. februar.  U Pančevu će biti umereno i potpuno oblačno, toplo i vetrovito, tokom dana povremeno kratkotrajna kiša,

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije