Foto: Pixabay
Servisne informacije

PANČEVO: Na ukrštanju Bavaništanskog puta i Rafinerijske pruge zbog radova privremeno van funkcije uređaj za automatsko obezbeđenje saobraćaja

Izvor: 
013info Sre, 08/12/2021 - 10:08Uređaj za automatsko obezbeđenje saobraćaja na ukrštanju industrijskog koloseka Rafinerije nafte Pančevo i državnog puta I-b reda br.14, u Ulici Bavaništanski put,  stavljen je van funkcije zbog planiranih infrastrukturnih radova u okviru procesa modernizacije spoljnog industrijskog koloseka Rafinerije nafte Pančevo, saopšteno je iz Naftne industrije Srbije.

Usled navedenog, JP Putevi Srbije izvršili su prilagođavanje drumske saobraćajne signalizacije koja će omogućiti učesnicima u drumskom saobraćaju da se pridržavaju propisa koji regulišu način ukrštanja pruge i puta.

O rekonstrukciji industrijskog koloseka Rafinerije nafte Pančevo i promeni režima saobraćaja na navedenoj lokaciji  obavešteni su  svi nadležni državni i lokalni organi.

Radovi će trajati do sredine februara, kada se očekuje normalizacija saobraćaja i vraćanje uređaja za automatsko obezbeđenje saobraćaja u funkciju,  saopšteno je iz NIS-a.

 
MarketingNajnovije vesti