Servisne informacije

PANČEVO: Prognoza vremena za četvrtak, 14. maj

Izvor: 
W2U Sre, 13/05/2020 - 20:32

U Pančevu u četvrtak umereno do potpuno oblačno i veoma toplo, uz  uslove za kišu. Duvaće slab do umeren južni i jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 30°C.

U Srbiji u četvrak umereno do potpuno oblačno i veoma toplo, ponegde sa slabom kišom i pljuskovima sa grmljavinom, dok se na jugu i jugoistoku očekuje suvo. Duvaće slab do umeren južni i jugozapadni vetar, na jugu Srbije i u brdsko-planinskim predelima jak. Minimalna temperatura od 14 do 22°C, maksimalna dnevna od 28 do 32°C.

U Srbiji do kraja sedmice biće umereno do potpuno oblačno, veoma toplo i sparno, u većini predela i suvo, tek ponegde sa slabim i kratkotrajnim padavinama. Maksimalna temperatura u petak od 26°C na severozapadu do 34°C na jugoistoku Srbije. U petak duvaće jak jugozapadni vetar, na planinama i sa olujnim udarima, uveče u skretanju na severozapadni. Vetar tokom vikenda u slabljenju. Za vikend svežije, naročito na severu Srbije, dok će na jugu biti i dalje veoma toplo. Maksimalna temperatura od 21°C na severu do 29°C na jugu Srbije.

U Beogradu do kraja sedmice biće umereno do potpuno oblačno, veoma toplo i sparno. Maksimalna temperatura u petak do 31°C. U petak duvaće jak jugozapadni vetar, uveče u skretanju na severozapadni. Za vikend svežije. Maksimalna temperatura do 23°C.  

 
MarketingNajnovije vesti