Servisne informacije

PANČEVO: Prognoza vremena za petak, 15. maj

Izvor: 
W2U Čet, 14/05/2020 - 22:50

U Pančevu u petak umereno oblačno i veoma toplo, dok se sredinom dana očekuje i sunčano. Južni vetar tokom dana biće u skretanju na severozapadni, prolazno povremeno i pojačan. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 30°C.

U Srbiji u petak umereno do potpuno oblačno, veoma toplo, sparno i suvo, dok se sredinm dana u severnim i zapadnim predelima Srbije očekuje i sunčano. U južnoj polovini Srbije duvaće umeren do jak jugozapadni i zapadni vetar, dok se u severnoj polovini Srbije očekuje severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 10°C na severozapadu do 20°C na jugoistoku Srbije, maksmalna dnevna od 27°C na severozapadu do 35°C na jugoistoku Srbije.

U Srbiji za vikend umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo, tek ponegde u nedelju sa slabim padavinama. Za vikend svežije, naročito na severu Srbije, dok će na jugu biti i dalje veoma toplo. Maksimalna temperatura od 22°C na severu do 30°C na jugu i jugoistoku Srbije. U ponedeljak toplije. U utorak veoma toplo, uz temperaturu ponegde i preko 30°C. Posle podne u severozapadnim, a krajem dana i tokom noći i u ostalim predelima Srbije naobačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U sredu svežije sa kišom i pljuskovima, dok se tokom dana sa severozapada očekuje razvedravanje.

U Pančevu do kraja sedmice biće umereno do potpuno oblačno. Biće svežije, maksimalna temperatura do 24°C. U ponedeljak toplije. U utorak veoma toplo, uz temperaturu do 30°C, dok se krajem dana očekuje naobačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U sredu svežije. 

 




Marketing



Najnovije vesti