• PANČEVO: Prognoza vremena za ponedeljak, 11. maj

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Pančevu u ponedeljak tropski toplo. Pre podne biće sunčano. Sredinom dana i posle podne očekuje se prolazno naoblačenje, ali će se zadržati suvo. Duvaće umeren do pojačan vetar južnih pravaca. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna dnevna 31°C.
     

    U Srbiji u ponedeljak veoma toplo, u mnogim predelima i tropski toplo. Pre podne biće sunčano. Sredinom dana u severnim i zapadnim, a posle podne i u ostalim predelima Srbije očekuje se prolazno naoblačenje, ali će se zadržati suvo. Duvaće umeren do pojačan vetar južnih pravaca. Minimalna temperatura od 8 do 17°C, maksimalna dnevna od 28 do 32°C.

    U utorak ujutro i pre podne u severnim i severozapadnim, a posle podne i u ostalim predelima Srbije očekuje se prolazno naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grljavinoom, uz skretanje vetra na jak severozapadni. Maksimalna temperatura od 16°C na severozapadu do 26°C na istoku i jugoistoku Srbije. Od srede stabilizacija vremena i toplije vreme, dok se od četvrtka na severu i dalje očekuje nešto svežije, ponegde sa pljuskovima.

    U Pančevu u utorak naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz skretanje vetra na severozapadni. Maksimalna temperatura do 20°C. Od srede stabilizacija vremena i porast temperatura.  

     

    U Pančevu u ponedeljak tropski toplo. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    Deo Pančeva bez vode

    Zbog havarije na vodovodnoj mreži, bez vode će u 9 sati ostati Ulica Miloša Obrenovića od Pera Segedinca do Sterijine ulice. […]

    Deo Pančeva bez vode

    Zbog havarije na vodovodnoj mreži, bez vode je u 10.20 sati ostala Ulica Vladimira Žestića od Maksima Gorkog do Cara Lazara kao i naselje Pepeljare. […]