• PANČEVO: Prognoza vremena za sredu, 13. maj

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Pančevu u sredu pretežno sunčano i toplo. Duvaće umeren, posle podne i jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 11°C, maksimalna dnevna 27°C.
     

    U Srbiji u sredu nakon nešto oblačnijeg ranog jutra, tokom većeg dela dana biće sunčano i toplo, dok se na severu Vojvodine oblačnost očekuje i u nastavku prepodneva. Krajem dana i tokom večeri u svim predelima Srbije sa zapada se očekuje povećanje umerenog naoblačenja. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, u košavskom području jak, na jugu Banata i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 6 do 12°C, maksimalna dnevna od 25 do 30°C.

    U Srbiji do kraja sedmice biće umereno do potpuno oblačno, veoma toplo i sparno, u većini predela i suvo, tek ponegde sa slabim i kratkotrajnim padavinama. Maksimalna temperatura u četvrtak od 26 do 32°C, a petak od 28°C na severozapadu do 34°C na jugoistoku Srbije. U četvrtak i petak duvaće jak jugozapadni vetar, u petak uveče u skretanju na severozapadni. Za vikend svežije, naročito na severu Srbije, dok će na jugu biti i dalje veoma toplo. Maksimalna temperatura od 20°C na severu do 30°C na jugu Srbije.

    U Pančevu do kraja sedmice biće umereno do potpuno oblačno, veoma toplo i sparno. Maksimalna temperatura biće oko 30°C. U četvrtak i petak duvaće jak jugozapadni vetar, u petak uveče u skretanju na severozapadni. Za vikend svežije. Maksimalna temperatura do 23°C.  

     

    U Pančevu u sredu pretežno 
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    Vremenska prognoza za sredu, 24. april

    Sa Jadrana stiže nova oblačnost. Pre podne će doneti kišu zapadu zemlje, a zatim i ostalim predelima. Biće i pljuskova praćenih grmljavinom. Krajem dana stiže hladniji vazduh sa severozapada, […]