• PANČEVO: Prognoza vremena za subotu, 16. decembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Pančevu će u subotu preovladavati oblačno, hladnije, povremeno sa kišom, uz umeren i jak severozapadni vetar, u ranim jutarnjim satima povremeno sa olujnim udarima. Uveče i u toku noći u pojedinim delovima grada kratkotrajno se očekuje slab sneg. Dnevna temperatura bez većeg kolebanja od 6 do 8 °C.

    U Srbiji će prevladavati oblačno, u većini mesta hladnije, mestimično sa kišom, uz umeren i jak severozapadni vetar, u ranim jutarnjim satima povremeno sa olujnim udarima. Samo će se pre podne na jugoistoku zadržati suvo i toplo vreme sa jakim, na planinama i olujnim, južnim i jugoistočnim vetrom. Posle podne u brdsko-planinskim predelima sneg a u severnim krajevima prestanak padavina uz mogućnost provejavanja snega. Jutarnja temperatura od 2 do 8 °C, najviša dnevna od 5 na severu do 14 °C na jugoistoku zemlje. 

    U Pančevu će u subotu preovladavati oblačno

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    Vremenska prognoza za sredu, 24. april

    Sa Jadrana stiže nova oblačnost. Pre podne će doneti kišu zapadu zemlje, a zatim i ostalim predelima. Biće i pljuskova praćenih grmljavinom. Krajem dana stiže hladniji vazduh sa severozapada, […]