voda, ćesma Foto: pixabay
Servisne informacije

PANČEVO: Vodomeri za individualne potrošače se neće očitavati, računi na osnovu procenjene potrošnje. Možete i sami očitati

Pančevo, Pet, 10/04/2020 - 09:48
Suzana PrvuljU skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, u vreme trajanja vanrednog stanja, JKP „Vodovod i kanalizacija” Pančevo, saopštilo je da u aprilu mesecu 2020. godine neće očitavati stanja na vodomerima za individualne potrošače, već će račune za utrošenu vodu izrađivati na osnovu procenjene potrošnje u prethodnom periodu.

- Molimo sve potrošače koji su u mogućnosti da sami očitaju stanje na vodomeru da isto dostave u JKP „Vodovod i kanalizacija”, na sledeći način:

1.  Elektronski putem na e-mail adresu: [email protected]

2. Telefonom putem besplatne telefonske linije na broj: 0800-1111-46

3. Pisanim obaveštenjem koje možete dostaviti direktno u JKP „Vodovod i kanalizacija”, Oslobođenja 15 , svakog radnog dana od 08.00 do 13.00 časova na šalter za reklamacije

4. Putem pošte na adresu: JKP „Vodovod i kanalizacija”, Oslobođenja 15

Bez obzira na način dostave,  obaveštenje treba da sadrži sledeće podatke:

-   Prezime i ime korisnika;

- Šifra kupca - videti na računu;

- Adresa gde se vodomer nalazi;

- Broj vodomera – videti na računu;

- Stanje na vodomeru – očitavaju se svi brojevi na brojčaniku;

- Datum očitavanja;

- Kontakt telefon.

- Molimo sve korisnike koji nemaju potrošnju u narednom periodu da nas o tome obaveste kako ne bismo  pravili račune na osnovu procenjene potrošnje.

- Obaveštavamo korisnike da ćemo vodomere stambenih zajednica i poslovnih objekata očitavati u periodu od 15.04.2020. do 30.04.2020. godine, pa Vas iz tog razloga molimo da nam omogućite nesmetani pristup vodomerima, navodi JKP „Vodovod i kanalizacija”.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti  putem besplatne telefonske linije: 0800-1111-46
MarketingNajnovije vesti