Servisne informacije

Promene u linijama ATP-a zbog zatvaranja ulice Dimitrija Tucovića

Pančevo, Sre, 16/10/2019 - 08:12
Ivana Vlajovic


Zbog zatvaranja ulice Dimitrija Tucovića 16. oktobra doći će do izmene trasa kojima saobraćaju linije 2, 3, kao i trasa autobusa koji saobraćaju za Kačarevo, Opovo, Glogonj, Crepaju, Kovačicu, Padinu i Samoš.

Autobusi na linijama 2, 3, Kačarevo, Opovo i Glogonj saobraćaće kroz grad starom trasom do Hotela Tamiš, a potom ulicama Moše Pijade, Svetog Save, Svetozara Šemića i dalje starom trasom. Uvode se privremena stajališta u ulici Moše Pijade, ispred kućnog broja 26 u smeru iz centra grada, a ispred kućnog broja 23 A u smeru ka centru grada, i u ulici Svetog Save, ispred kućnog broja 78 i preko puta kod obdaništa „Buba Mara“. Za izmenu putnika koristiće se i već postavljeno privremeno stajalište kod Sup-a. U povratku, autobusi na linijama za Kačarevo,Opovo i Glogonj saobraćaće ulicama Svetozara Šemića-Svetog Save-AS, a trase linija 2 i 3 u povratku su iste kao i u odlazku, navodi se u saopštenju JKP ATP.

Iz ATP poručuju i da će autobusi koja saobraćaju za Crepaju, Kovačicu, Padinu i Samoš koristiti sledeću trasu : AS – ul.Svetog Save (koristiće se sva stajališta osim kod Doma Omladine), Svetozara Šemića i dalje starom trasom.
MarketingNajnovije vesti