• Anja Crevar i Čaba Silađi su najbolji sportisti Pančeva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Za najbolje sportiste grada Pančeva proglašeni su Anja Crevar i Čaba Silađi. Plivačica kluba Dinamo Anja Crevar,najmlađa predstavnica Srbije na olimpijadi u Riju drugu godinu za redom dobija od grada ovo priznanje. Za nju je 2016 ta bila izuzetno uspešna.

     

    „Nadam se da će ova godina biti još uspešnija jer je poslednja juniorska godina. Predstoje mi Svetsko juniorsko prvenstvo koje će mi biti cilj sezone , Evropsko juniorsko i Svetsko seniorsko prvenstvo“, kaže Anja Crevar.

     

    Iako nije zadovoljan učinkom na Olimpijadi član plivačkog kluba „Tamiš“ Čaba Silađi kaže da je u 2016 oj ostvario 90 odsto svojih ciljeva.Trenutno, priprema se za nova takmičenja .

    „Treba da se ispuni norma za Svetsko prvenstvo koje se održava u Budimpešti u julu mesecu. Već u martu aprilu kreće takmičarska sezona gde ću juriti normu na 50 metara prsno. Apsolutno se fokusiram samo na pedeseticu koja nije olimpijska disciplina ali pošto je tek početak tog olimpijskog ciklusa prebacujem se na duplo kraću deonicu koja mi više leži“, naveo je Čaba Silađi.

    Za najbolji pančevački klub proglašen je Železnički rukometni klub Dinamo koji je na trećem mestu Super lige.

    Bojan Jovičić iz Košarkaškog kluba Tamiš proglašen je za najboljeg trenera.

    Specijalna priznanja za odlične sportske rezultate van Pančeva dodeljena su Nemanji Dangubiću članu Košarkaškog kluba Crvena Zvezda i Sanji Radosavljević članici rukometnog kluba Vac iz Mađarske.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]