• Anja Crevar zadovoljna nastupom u Riju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Najmladja članica olimpijskog tima Srbije, plivačica Anja Crevar, rekla je danas da je zadovoljna nastupom na Igrama u Rio de Žaneiru.
     

    „Utisci su sjajni, od Olimpijskog sela do bazena. Ovo je jedno lepo iskustvo koje je zaokruženo dobrim rezultatima. Zadovoljna sam rezultatima, nisu moja najbolja vremena, ali nije ni daleko od njih“, rekla je 16-godišnja Crevar po povratku u Beograd.
     

    Anja Crevar je u Riju plivala u kvalifikacijama trka na 200 i 400 metara mešovito.

     

    Ona je na 200 metara bila 27. rezultatom dva minuta i 15, 33 sekunde, dok je na 400 bila 20, pošto je trku završila za četiri minuta i 43,19 sekundi.
     

    Prema njenim rečima, atmosfera u olimpijskom timu Srbije je odlična.
     

    „Atmosfera u timu je sjajna i drago mi je što sam se upoznala sa velikim svetskim zvezdama iz našeg tima“, rekla je Crevar.
     

    Ona je navela da očekuje da će Srbija osvojiti medalje u Riju.
     

    „Nadam se da će biti medalja. I da ih ne bude puno, uspeh je bilo šta osvojiti, jer smo mala država i malo ulažemo u sport“, kazala je Anja Crevar.

    Najmladja članica olimpijskog tima Srbije, plivačica Anja Crevar, rekla je danas da je zadovoljna nastupom na Igrama u Rio de Žaneiru.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]