Badminton

Anja Perić i Miloš Đurđev pobednici 3. Badminton likovnog konkursa

Pančevo, Čet, 03/03/2016 - 20:53
Tanja Marin

Na treći likovni konkurs Badminton kluba ‚‚Pančevo" pod nazivom ‚‚Slogan i plakat za badminton sport" prijavio se veliki broj učenica i učenika osnovnih i srednjih škola sa teritorije Opštine Pančevo. Stručan žiri nije imao nimalo lak zadatak da odabere najbolje radove pa su pobednici, drugoplasirani i trećeplasirani podele nagrade. Najbolju reklamu za badminton kao sport napravili su Anja Perić, učenica petog razreda OŠ ‚‚ Dositej Obradović" iz Omoljice, i Miloš Đurđev, učenik drugog razreda srednje Tehničke škole ‚‚23. maj" iz Pančeva. 

Drugo mesto su podelile Bojana Prole (8. razred, OŠ ‚‚Žarko Zrenjanin" iz Banatskog Novog Sela) i Olivera Gučanin (1. razred, ETŠ ‚‚Nikola Tesla"), dok je treće mesto pripalo Angelini Krstanović (5. razred, OŠ ‚‚Jovan Jovanović Zmaj") i Ivan Vaneski (5. razred, OŠ ‚‚‚Vasa Živković").

Učesnici konkursa su za izradu svojih radova mogli da koriste sve likovne tehnika, kao i digitalnu fotografiju i njenu obradu, tačnije kompijuterske programe za njihovu izradu i obradu

Nagrade će nagrađenima na ovom likovnom konkursu biti uručene tokom 6. Juniorskog Kupa ‚‚Pančevo 2016", koji će biti održan u nedelju, 6. marta, u Hali sportova u Jabuci. 

Sve nagrađene radove možete pogledati na sajtu Badminton kluba ‚‚Pančevo". 

 

T.M.

 Marketing

Najnovije vesti