Atletičari Dinama u Šapcu Foto: AK Dinamo
Sport

ATLETIKA: Osam medalja za Atletičare pančevačkog Dinama na mitingu u Šapcu

Pančevo, Uto, 02/10/2018 - 08:33
Aleksandar Stojković


Atletičari pančevačkog Dinama osvojili su osam medalja i oborili više ličnih rekorda na Gospojinskom mitingu koji je održan 30. septembra u Šapcu.

Zlatnu medalju osvojila je Ksenija Mrkela u trci na 200m i ovog puta je pokazala da je još uvek nepobediva u svojoj uzrastnoj kategoriji.

Najsjajnijim odličjem okitila se i Miljana Todorović u skoku u dalj. Njen skok od 4m je iznenadio sve u atletskom klubu i doneo joj ubedljivi trijumf. Ona je trčala i 200m i osvojila srebrnu medalju .

Srebrnu medalju osvojili su Lana Cvetkoski u bacanju vorteksa, bacivši lični rekord od 42m i Aleksa Živanom u bacanju kugle ličnim rekordom od 13m.

Bronzanu medalju osvojila je Anastasija Mrkela u trci na 300m. Bila je malo prehlađena tako da je posle kraće pauze ipak istrčala dobru trku.

Danilo Bulatović je u trci na 300m osvojio srebrnu medalju ličnim rekordom od 46 sekundi.

Možda najvredniji rezultat na mitingu ostvarila je Marija Mrkela koja je osvojila zlatna medalja u trci na 300m uz fantastičan rezultat od 42,50 sekunde. Ubedljiva pobeda i samo još jedna potvrda da je možda najveći talenat u mlađim uzrasnim kategorijama.

 

 
MarketingNajnovije vesti