• ATLETIKA: Zorana Barjaktarović četvrta na mitingu u Beču

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Zorana Barjaktarović, zvanično najbrža Srpkinja, osvojila je četvrto mesto na međunarodnom gala atletskom mitingu održanom u Beču proteklog vikenda. Ona je nastupila na 60 m i u finalu osvojila četvrto mesto rezultatom 7,64s.

    – Možda smo po trenutnoj formi i njenim predhodnim trkama očekivali lični rekord, ali je morala da se zadovolji najgorim četvrtim  mestom u finalu. Razlog možemo videti u napornom putu koji je sigurno odneo nekoliko stotih delova sekunde, rekao je Zoranin trener Ljupčo Cvetkovski.

    Zoranu već sledećeg vikenda očekuje „SERBIA OPEN”, jak međunarodni miting u Beogradu na koji je dolazak najavilo mnogo zvučnih atletskih imena. Nadamo se da će Zorana po ko zna koji put pokazati da je najbolja kada treba. Pred njom je još jedno veliko takmičenje – seniorska  Balkanijada koja će biti održana u Beogradskoj areni kao uvertira Evropskog prvenstva.

    Zorana Barjaktarović, zvanično najbrža Srpkinja, osvojila je četvrto mesto na međunarodnom gala atletskom mitingu održanom u Beču proteklog vikenda. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]