Foto: Badminton klub "Pančevo"
Sport

BADMINTON: Na dva turnira deset medalja za Pančevce

Pančevo, Pon, 13/03/2017 - 15:10
Mirjana Marić

U Sportskom centru “Slodes” u Beogradu u subotu, 11. marta 2017, održana su dva turnira iz kalendara Badminton saveza Srbije XXI B turnir – BGD 2017 i VII C turnir – BGD 2017. Takmičari iz Pančeva postigli su značajne rezultate na oba turnira. 

Na C turniru zlato je otišlo u ruke Borusa Kuruca, dok su u muškom dublu bronzu osvojili Borus Kuruc (BK Pančevo)/Nikola Međedović (BK Clear, Beograd), a u ženskom Milica Milić/Olgica Petković (BK Pančevo). U mešovitom dublu nastupili su Borus Kuruc/ arta Bukvić (BK Pančevo) i takođe osvojili bronaznu medalju.

Na B turniru najuspešnija u singlu je bila Pančevka Sofija Karanović (BK Dinamo, Pančevo), koja je osvojila srebrnu medalju. U muškom dublu bronzu su osvojili Ivan Kovačević/Stefan Mijatović (BK Pančevo), Ognjen Krašna / Milorad Misimović (BK Dinamo, Pančevo), a u ženskom Ana Gavrilov/Sofija Karanović (BK Dinamo, Pančevo). Srebro u ovoj kategroji osvojile su Tijana Manić (BK Clear, Beograd) / Milica Uskoković (BK Pančevo).

U mešovitom dublu na turniru B, Pančevci Ivan Kovačević/Milica Uskoković (BK Pančevo) osvojili su srebrnu medalju.

XXI B turnir – BGD 2017 i VII C turnir – BGD 2017 je organizovao Badminton klub Clear, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, Badminton saveza Srbije i Badminton saveza Beograda.

Više informacija o ostalim nagrađenim takmičarima možete pronaći na sledećem linku.

 


MarketingNajnovije vesti