• BADMINTON: Uspeh pančevačkih juniora i seniora na Prvenstvu Vojvodine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U subotu,  23. septembra u Budisavi, održana su prvenstva Vojvodine za seniore i juniore u badmintonu.

    Prvak Vojvodine u konkurenciji muških parova postao je takmičar pančevačkog Dinama, Milorad Misimović u paru s Igorom Bjelanom iz Badminton kluba „Novi Sad“. Sofija Karanović je u konkurenciji mešovitih parova sa Markom Bubalom iz zrenjaninskog „Banata“ osvojila bronzanu medalju. U konkurenciji ispod 13 godina, Mihajilo Vig osvojio je šampionski pehar i titulu prvaka Vojvodine, a Marija Samardžija bila je treća.

    Mihajilo Vig je pored učešća u svojoj starosnoj kategoriji osvojio bronzu u kategoriji ispod 15 godina. Veljko Cukanić je takođe osvojio dve medalje i to srebrnu u konkurenciji do 15 godina i bronzanu u konkurenciji do 17 godina.

    Prvenstvo Vojvodine održano je u organizaciji novosadskih klubova „Novi Sad“ i „Helijantus“, a pod pokroviteljstvom Badminton saveza Vojvodine i Srbije. 

     

    U subotu,  23. septembra u Budisavi, održana su prvenstva Vojvodine za seniore i juniore u badmintonu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]