• BADMINTON: Veliki uspeh Pančevaca na Prvenstvu Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na Prvenstvu srbije u badmintonu u juniorskim kategorijama, koje je održano na Adi Ciganliji 12. i 15. maja, pančevački takmičari postigli su veliki uspeh.

    U Nacionalnom badminton centru, najuspešniji su bili u kategoriji ispod 13 godina. Prvakinje Srbije postale su Maša Aleksić (BK Pančevo) u singlu i Marija Samardžija (BK Dinamo) u paru s Marom Batar (BK Beograd). Srebrne medalje osvojili su Petar Radonić (BK Pančevo) u singlu i Mihajilo Vig i Vanja Bokan (BK Dinamo) u dublu. Bronzane medalje osvojili su Mihajilo Vig (BK Dinamo) i Miona FIlipović (BK Pančevo) u singlu, kao i Miona FIlipović i Maša Aleksić i Petar Radonić (BK Pančevo) u paru s Markom Mihajlovićem (Zmajevi Kruševac) u dublu.

    U kategoriji devojčica ispod 15 godina, Sanja Perić (BK Beograd) osvojila je zlatnu medalju, a Natalija Boharević (BK Pančevo) srebrnu. Sanja Perić je osvojila još dva srebra, i to u kategoriji devojčica ispod 17 godina, kao i u paru s Jovanom Vučetić (BK NS) u kategoriji ispod 19 godina, u kojoj je srebrnu medalju u paru s Đorđem Stepanovićem (BK Beograd) osvojio i Stefan Mijatović (BK Pančevo).

    Početkom juna, pančevačke badmintonaše očekuje i seniorsko prvenstvo države, a nakon toga i međunarodni turnir u Novom Sadu.

    Na Prvenstvu srbije u badmintonu u juniorskim kategorijama, koje je održano na Adi Ciganliji proteklog vikenda, pančevački takmičari postigli su veliki uspeh.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]