• Bitević četvrti put prvak Balkana

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na seniorskom Balkanskom prvenstvu, održanom u Istanbulu (Turska), Pančevac Slobodan Bitević osvojio je zlatnu medalju u kategoriji preko 84 kg. Ovo je Biteviću četrta uzastopna titula na Šampionatu Balkana.

    Pančevački Karatate klub „Dinamo“ imao je još jednog predstavnika u Istanbulu. Nikola Jovanović je nastupio u kategoriji do 75kg. Jovanović je poražen u prvom kolu.

     

    Prvog dana (27. februara), zlatne medalje osvojili su Ivana Čomagić u borbama pojedinačno -68kg, Stefan Joksić u borbama pojedinačno -67kg i Slobodan Bitević u borbama pojedinačno +84kg. Srebrnu medalju osvojila je Jovana Preković u borbama pojedinačno -61kg dok su bronzane medalje osvojili Ivana Stepanović u katama pojedinačno, Bojana Mladežić u katama pojedinačno, Sanja Cvrkota u borbama pojedinačno -61kg, Tanja Žunić u borbama pojedinačno +68kg i Dejan Pajkić u katama pojedinačno.

    Drugog dana 18. Balkanskog prvenstva za seniore, članovi reprezentacije Srbije osvojili su četiri srebrne i jednu bronzanu medalju.

    Srebrne medalje su osvojili Jelena Milivojčević u borbama pojedinačno -50kg, Branka Aranđelović u borbama pojedinačno -55kg, senioke kata tim i seniori kata tim.

    Bronzanu medalju osvojile su seniorke u borbama ekipno.

    U ukupnom plasmanu reprezentacija Srbije zauzela je drugo mesto sa osvojenih tri zlatne medalje, pet srebrnih i šest bronzanih.

        

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]