• Borac slavio na premijeri pred svojim navijačima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Odbojkaški klub „Borac“ iz Starčeva ostvario je pobedu u prvom meču ove sezone pred svojom publikom. Savladana je ekipa „VGSK“ iz Velikog Gradišta maksimalnim rezultatom od 3:0, po setovima (25:21, 25:18, 25:17), a utakmica je odigrana u 2. kolu Prve lige Srbije.

    Radomir Veličković, iskusni stručnjak „VGSK-a“, izjavio je nakon utakmice za „013INFO“ da su njegovi igrači pružili dobru igru, ali nisu mogli protiv iskusnog rivala iz Starčeva.

    – Igrali smo protiv odličnog tima „Borca“ koji u svojim redovima ima iskusne igrače, poput Poznića. Moja ekipa koja je sastavljena uglavnom od juniora i kadeta je dobro odigrala. Prvi set je veoma lako mogao da ode u našu korist i mislim da bi tada bilo drugačije. Pružio sam svim igračima priliku i opšti utisak je zadovoljavajući.

     

    Trener „Borca“, Dušan Jović, rekao je da su Gradištanci pružili jak otpor u svim setovima, a naročito u prvom.

    – Nervozno smo otvorili utakmicu. Bila je to premijera pred našom publikom i zbog toga smo igrali malo nesigurno. Sa druge strane, gosti su igrali bez greške i bilo je teško osvajati poene. Setove smo prelamali u našu korist tek u samoj završnici. Mislim da je na kraju naše iskustvo presudilo.

     

    Stručnjak na klupi Borca“ se zatim osvrnuo i na narednog rivala.

    – Gostujemo u Valjevu, ekipi koja je spoj mladosti i iskustva i igraju jako dobro na domaćem terenu. Biće teško igrati kod njih zbog specifičnosti sale koja je dosta manja od naše. Ukoliko se dobro taktički pripremimo i ako se adaptiramo na salu, u ranoj fazi utakmice možemo ostvariti dobar rezultat.

    Borac“ nakon dva odigrana kola u prvenstvu ima pet bodova i zauzima 4. mesto.

    Odbojkaški klub „Borac“ iz Starčeva ostvario je pobedu u prvom meču ove sezone pred svojom publikom. Savladana je ekipa „VGSK“ iz Velikog Gradišta maksimalnim rezultatom od 3:0, po setovima (25:21, 25:18, 25:17), a utakmica je odigrana u 2. kolu Prve lige Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]