• Bronza u seniorskoj konkurenciji za Tovilovića iz Panonije na Prvenstvu Vojvodine u krosu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U subotu 17. aprila održano je Prvenstvo Vojvodine u krosu na kome je učestvovalo više od 300 trkaća iz Vojvođanskih klubova.

    Na početku je organizovan sada veæ tradicionalni „Kros Proletera“ na kom su nasupili najmlađi.

    Među najmlađima u trkama na 300 m četvrto i peto mesto su osvojili Valentina Mirkov i Petar Sekulović, dok je Nina Štrkalj osvojila zlatnu medalju kao i njen vršnjak Ignjat Papić koji je od samog poèetka diktirao žestok ritam.

    U trkama pionira i juniora brat i sestra Lajči i Zandi Štrkalj su u svojim grupama zauzeli 5 mesto.

    Najzanimljivija je ipak bila trka seniora gde je prvu medalju na zvaničnm takmičenjima Panoniji doneo njen novi član Stefan Tovilović.

    Trka je bila dužine 6000 m, a Stefan je sve vreme bio u vodećoj grupi ali kao mlađi senior ipak su ga taktički nadmudrila dva takmièara, ali i bronzanom medaljom zadovoljni su i trener Mirko Stanković i Uprava kluba.

    AK Panonija poziva sve sugraðane da 8. maja učestvuju u Trail trci na Devojaèkom bunaru jer se garantuje dobar provod u prirodi ali i takmičenje koje æe biti organizovana na najvišem mogućem nivou. Prijave za trku su otvorene na sajtu Trka.rs do 3. maja.

    U subotu 17. aprila održano je Prvenstvo Vojvodine u krosu na kome je učestvovalo više od 300 trkaća iz Vojvođanskih klubova

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport