• Budite deo strategije razvoja sporta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Posle pet početnih faza u izradi Strategije razvoja sporta u Pančevu od 2015. do 2018. godine (forimiranje koordinacionog tima, određivanje cilja i vizije razvoja sporta, usvajanje vizije, analiza stanja i ankteiranje sportista, klubova, stručnjaka i građana, utverđivanje oblasti sporta kojima će se baviti strategija) stiglo se do šeste faze tokom koje će radne grupe raditi na utvrđivanju stanja, ciljeva i merama implementacije strategije u prioritetnim oblastima. U rad radnih grupa se mogu uključiti svi zainteresovani građani, stručnjaci iz oblasti sporta, sportisti, klubovi, rekreativci, ali i oni koji su zainteresovani da pomognu, a do sada nisu imali prilike da se bave sportom niti da budu deo neke sportske organizacije. Šest radnih grupa baviće se strateški važnim oblastima za razvoj sporta u Pančevu i naseljenim mestima:

    Rekreacija i sport za sve,
    Infrastruktura,
    Sportski stručnjaci i stručnjaci u sportu,
    Deca i omladina – školski sport,
    Sportski talenti i vrhunski sportisti i sportistkinje,
    Sprečavanje nasilja u sportu, antidoping i sportska medicina.
    U sve ove oblasti uključeni su principi rodne i rasne ravnopravnosti, kao i sport za marginalizovane grupe, odnosno osobe sa posebnim potrebama.

    Svi zainteresovani prijave mogu pronaći na sajtu Gradske uprave, na sajtu gradskog resora zaduženog za oblast sporta, na facebook stranici resora ili ih odštampane preuzeti u Sekretarijatu za javne službe i socijalna pitanja Gradske uprave, na 2. spratu u kancelariji broj 202. Popunjene prijave se donose ili na pisarnicu uslužnog centra Graske uprave ili ih u elektronskom formatu možete poslati na e-mail adresu [email protected].

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]