• Dejan Pešić osvojio bronzanu medalju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Nakon tri kola Kupa Streljačkog saveza Srbije po A programu, proteklog vikenda je u Smederevu održano finale na kojem je nastupilo 11 strelaca iz SD “Pančevo 1813“ – muške ekipe puškom i pištoljem i ženska ekipa pištoljem.
     
    Dejan Pešić je opet zablistao i okitio se bronzanom medaljom u kategoriji seniora puškom, osnovnim rezultatom od 620,4 kruga, a ispred njega su bili samo olimpijci Milenko Sebić i Milutin Stefanović. Pančevac Gabriel Dautović je osvojio sedmo mesto sa 619,8 krugova i ponovo dokazao svoje kvalitete.

     

    Uz pomoć Vedrana Živanovića koji je zamenio Vukašina Josipovića, ekipa pančevačkih seniora puškom je osvojila peto mesto, a malo je nedostajalo da potvrde treće mesto iz prošle godine.

    Ženska ekipa pištoljem je bila nekompletna, a muška ekipa pištoljem je osvojila osmo mesto uz pomoć Siniše Veljkovića. Mladi Đordje Jovčević sa 525 i Jovan Pavlica sa 542 kruga dokazalo su da lepo napreduju ped prvenstva Vojvodine u Novom Sadu 5. marta i Srbije u Kraljevu 19. marta 2017. godine.

    Nakon tri kola Kupa Streljačkog saveza Srbije po A programu, proteklog vikenda je u Smederevu održano finale na kojem je nastupilo 11 strelaca iz SD “Pančevo 1813“ – muške ekipe puškom i pištoljem i ženska ekipa pištoljem.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]