Sport

Dejan Pešić osvojio bronzu i zadržao treće mesto za finale

Pančevo, Uto, 20/12/2016 - 14:53
Mirjana Marić Veličković
U trećem kolu Kupa SS Srbije, koje je održano proteklog vikenda u Beogradu, nastupile su sve četiri ekipe Streljačke družine "Pančevo 1813" sa 12 strelaca.
 
Najuspešniji je bio Dejan Pešić, koji je sa 620,5 krugova osvojio bronzanu medalju u konkurenciji seniora puškom i novih 10 bodova , tako da je zadržao treću poziciju za Finale Kupa SS Srbije , koje će biti održano 11. februara 2017.godine. U finale se plasirao i Gabriel Dautović, na osmoj poziciji, kao i ekipa seniora puškom. Treći clan ekipe je bio debitant Sergej Vukasović.
 
Najuspešniji u gađanju iz pištolja je bio Đordje Jovčević koji je sa 523 kruga osvojio osmo mesto i nova 3 boda u konkurenciji juniora, tako da se plasirao i za finale na devetoj poziciji. Pavlica Jovan je sa 543 kruga bio na domak bodova za seniore, kao i ekipa seniora pištoljem, kojoj je nedostajao jedan bod za učešće u finalu. Svoje mesto u finalu je osigurala i Teodora Kljajić, na desetoj poziciji u konkurenciji juniorki, kao i ženska ekipa pištoljem, koja je osvojila treće mesto, a pored Teodore su nastupale Ema Puzić i Damjana Stojanović.
 
Ovim takmičenjem je uspešno završena jesenja sezona, naredna će se početi 21. januara Kupom Srbije za mlađe kategorije.


Marketing

Najnovije vesti