• Dinamo počistio Zrenjanin

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ženski odbojkaški klub „Dinamo“ pobedio je ekipu „MD Zrenjanin“ rezultatom 3:0, po setovima 25:22, 25:14 i 25:19, u 4. kolu Superlige Srbije. Ljubitelji odbojke u Pančevu ponovo su bili svedoci ubedljive igre Dinama“ koji je tako stigao do treće pobede u sezoni. Odbojkašice iz Zrenjanina pružile su dobar otpor u prvom i trećem setu ali su domaći tim predvodile do preokreta odličnim servisom Dragane Marković i na bloku Nikoline Ašćerić. Ipak, najbolja u redovima pobedničkog tima bila je Nina Kocić, koja je zabeležila 16 poena. Takođe, treba istaći i odličnu igru Jelene Lazić.

    – Čestitala bih mojim saigračicama na angažovanju i borbenosti. Smatram da smo večeras ispoštovale dogovor iz svlačionice, a to je da pružimo svoj maksimum. Atmosfera tokom čitave nedelje je bila sjajna na treningu, i to se vidielo na terenu. Nadam se da ćemo nastaviti sa odličnim radom i da ćemo u narednom kolu pružiti podjednako dobru partiju. Izjavila je nakon pobede, Nikolina Ašćerić, igračica „Dinama“.

     

    – Sigurno da nam ova pobeda mnogo znači jer, iskren da budem, pribojavao sam se ove utakmice. Vreme će pokazati koliko je „Zrenjanin“ kvalitetan i ja sam siguran da će igrati sve bolje i da će biti tvrd orah za mnoge ekipe u Superligi. Pokušavamo ove sezone da igramo borbenije u odbrani kako bi mogli da se suprotstavimo fizički dominantnijim ekipama i to nam za sada odlično ide. Devojke super rade i imamo dobru atmosferu, ali smatram da to može još bolje jer imamo prostora za napredak. Istakao je Aleksandar Vladisavljev, šef struke ŽOK „Dinamo“.

    Ovom pobedom ekipa iz Pančeva je zauzela 3. mesto na tabeli sa osam osvojenih bodova. Lider Superlige je „TENT“ iz Obrenovca sa 12, dok je „Jedinstvo“ iz Stare Pazove na drugoj poziciji sa 10 bodova. U narednom kolu „Dinamo“ gostuje „Vizuri“ u Beogradu.

    Ženski odbojkaški klub „Dinamo“ pobedio je ekipu „MD Zrenjanin“ rezultatom 3:0, po setovima 25:22, 25:14 i 25:19, u 4. kolu Superlige Srbije. Ljubitelji odbojke u Pančevu ponovo su bili svedoci ubedljive igre Dinama“ koji je tako stigao do treće pobede u sezoni. Odbojkašice iz Zrenjanina pružile su dobar otpor u prvom i trećem setu ali su domaći tim predvodile do preokreta odličnim servisom Dragane Marković i na bloku Nikoline Ašćerić. Ipak, najbolja u redovima pobedničkog tima bila je Nina Kocić, koja je zabeležila 16 poena. Takođe, treba istaći i odličnu igru Jelene Lazić.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]