Foto: RK "Dinamo 1954"
Sport

Dinamo u punom sastavu na Prvom turniru Kupa Srbije za pionire i petliće

Pančevo, Ned, 16/04/2017 - 02:05
Mirjana Marić

U četvrtak, 13. aprila na sportskom terenu FK Heroj u Jajincima održan je Prvi turnir Kupa Srbije za pionire i petliće. Na turniru je učestvovalo sedam klubova sa sedamnaest ekipa u kategorijama pionira i petlića. Petlići RK "Dinamo 1954" osvojili su prvo i peto mesto, dok su pioniri u finalu izgubili od RK "Rad" rezultatom 2:1 i zauzeli drugu poziciju, a drugi tim pionira osvojio je četvrto mesto.

- Pored dobre igre pokazan je i visok stepen organizacije i posebna čast nam je pripala jer smo odigrali prvu utakmicu nakon obnove rada ragbi kluba Starčevo. Takođe želimo da izkažemo zahvalnost Fudbalskom klubu Dinamo gde je ustupio prevoz za igrače našeg kluba i dokazao da sportska porodica "Dinamo" i tradicija koju ovi klubovi imaju u gradu Pančevu neguju sportski duh i uzajamnu solidarnost, rekao je sportski direktor Igor Stojadinović.

Treneri Dinama za mlađe kategorije Aleksandar Mijatović, Kajan Danijel i Amir Hamzagić kažu da su zadovoljni pokazanom igrom i da su Ragbisti Dinama zauzeli dobre startne pozicije na početku sezone gde ih u nastavku Kupa Srbije očekuju još četiri turnira. Dinamo je na evropsko juniorsko prvenstvo ispratio svojih šest igrača koji su se našli na spisku za Slovačku.

RK "Dinamo 1954" očekuje zanimljiva sezona u svih pet kategorija u kojima je uzeo učešće.

Foto: RK "Dinamo 1954"
teren.jpg


Marketing

Najnovije vesti