• Dinamovke žele osvetu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ženski odbojkaški klub „Dinamo“ dočekuje u 4. kolu Superlige Srbije ekipu „MD Zrenjanin„, a utakmica je zakazana za subotu od 17 časova u Hali sportova na Strelištu. „Dinamo“ ovaj meč dočekuje u boljem raspoloženju od rivala koji u dosadašnjem delu šampionata nije osetio ukus pobede.

    – Igramo drugu utakmicu na domaćem terenu u kojoj ćemo biti favoriti. Zrenjanin je slabo počeo prvenstvo, ali mi moramo biti oprezni. Radi se o ekipi koja nas je u prošloj sezoni u oba susreta pobedila i zato želimo da im se revanširamo. Pobeda bi nam mnogo značila, jer bi sa novim bodovima napredovali ka vrhu tabele. Iako je ovo period virusa i bolesti, sve igračice su na raspolaganju i očekujem da daju maksimum na parketu. Rekao je za „013INFO“ Aleksandar Vladisavljev, prvi strateg Ženskog odbojkaškog kluba „Dinamo“.

    Pančevačke odbojkašice su trenutno pete sa pet osvojenih bodova, uz učinak od dve pobede i jednim porazom.

    Ženski odbojkaški klub „Dinamo“ dočekuje u 4. kolu Superlige Srbije ekipu „MD Zrenjanin„, a utakmica je zakazana za subotu od 17 časova u Hali sportova na Strelištu. „Dinamo“ ovaj meč dočekuje u boljem raspoloženju od rivala koji u dosadašnjem delu šampionata nije osetio ukus pobede.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]