Foto: RK Dinamo
Sport

Dominacija Ragbista pančevačkog Dinama

Izvor: 
I. S. Pon, 16/04/2018 - 09:03

Ragbisti Dinama su u 3. kolu B grupe Prvenstva Srbije za seniore savladali na domacem terenu ekipu iz Loznice rezultatom 30:17.

Dinamo je u prvom poluvremenu  odoleo napadima gostiju, dok je u drugom poluvremenu podmlađeni tim Dinama bio dominantan.

Trener „Veprova", Đorđe Gavrilović je istakao da je utakmica bila veoma teška i da je tim u konsolidaciji sa dosta mladih igrača iz omladinske škole Dinama i da ovaj tim već kroz dve sezone može da "pikira" na vrh tabele A grupe.

Za Dinamo su igrali: Vid Pejović, Marko Dečermić, Danijel Rah-Dan,  Dragan Miljević, Filip Ambruš, Aleksa Krišan, Nikola Advigo, Petar Hinić, Danilo Rašeta, Nikola Tatić, Miloš Cvetković, Lazar Grubor, Aleksandar Mijatović, Stevan Ranković,  Filip Dimitrijević,  Vladimir Ambruš, Uroš Martinović, Dušan Šišković Radivoje Ćosić,  Aleksa Stefanović, Vladan Dabić, Vanja Cvetanović.

Mladi ragbisti Dinama su na prvom turniru Kup Srbije za pionire ostvarili pobede i trenutno se nalaze na prvom mestu što im je u samom takmičenju dalo prednost. Na turniru je učestvovalo 13 ekipa.

Trener Nikola Tatić je zadovoljan pokazanom igrom i dokazala da je omladinska škola Dinama u vrhu srbskog ragbija. Za Dinamo su nastupali: Marko Adzić , Milan Kuzmanović, Marko Babić, Viktor Embeli, Mutavdžić, Strahinja Grubor, Aleksandar Vučković, Marko Košpić,  Vukašin Vasić

- Da brinemo o igračima i njihovom razvoju dokazuje da već od sledeće nedelje Dinamov stručni štab biće uvećan sa dva nova člana koja će se baviti razvojnim programom Nemanja Babić i  Marko Žeravica, koji dolaze sa čuvenog koledža i imaju bogatu inostranu karijeru gde su imali zapažene rezultat,e zaključio je Sportski direktor RK „Dinamo1954", Igor Stojadinović.Marketing

Najnovije vesti