Liga Vojvodine za pionire, kadete i mlađe juniore u Zrenjaninu

Đorđe treći mlađi junior pištoljem, Marija treća kadetkinja puškom

Izvor: 
Streljačka družina ''Pančevo 1813 Ned, 22/01/2017 - 12:20Proteklog vikenda je u Zrenjaninu, održano treće kolo Lige Vojvodine za kadete i mlađe juniore i šesto kolo Lige pionira Vojvodine, a nastupilo je 8 takmičara iz Streljačke družine ''Pančevo 1813''.
 
Đorđe Jovčević je osvojio treće mesto u konkurenciji mlađih juniora u gađanju iz vazdušnog pištolja sa 517 krugova. Marija Aleksić je sa 380 krugova vazdušnom puškom, osvojila treće mesto u konkurenciji kadetkinja, a peto mesto u konkurenciji mlađih juniorki. Ivana Vislavski je sa 370 krugova, četvrta kadetkinja i šesta mlađa juniorka. Damjana Stojanović je deveta, a Ema Puzić je deseta mlađa juniorka vazdušnim pištoljem, čime su osvojile bodove za finale Lige Vojvodine na kojem će nastupati svi navedeni strelci, 12. marta u Novom Sadu.
Nastupio je i debitant vazdušnom puškom Sergej Vukasović koji je sa 499 krugova, osvojio deseto mesto u konkurenciji kadeta.
Marija Aleksić je sa 173 krugova, osvojila šesto mesto u konkurenciji pionirki serijskom vazdušnom puškom, mlada Teodora Kondić je upucala 148, a Aleksa Rakonjac 149 krugova. Naredno kolo Lige pionira Vojvodine će biti održano 29. januara u Sremskoj Mitrovici.
 

marija_aleksic.jpg

 
MarketingNajnovije vesti