• Dve medalje za atletičarke Tamiša na Mitingu budućih šampiona

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U organizaciji  AK Partizan u Beogradu je 25. decembra održan peti po redu “Miting budućih šampiona”

    Atletski klub Tamiš je predvođen trenerom Zoranom Kocićem učestvovao sa 11 atletičara/ki I postigao zapažen rezultat osvajanjem dve medalje.

    U trci 1000m sportsko hodanje u kategoriji mlađih pionirki (U14) izuzetno talentovana Sara Gagić je osvojila zlatnu medalju sa rezultatom novog ličnog rekorda od 5:31,58.

    – Sara Gagić je potekla iz škole atletike AK Tamiš I velika je uzdanica kluba pred predstojeća državna dvoranska  prvenstva, kaže njen trener Zoran Kocić.

    U trci juniorki (U20) na deonici od  2000m, Milica Bunčić je osvojila bronzanu medalju sa rezultatom 10:54,42.

    Atletski klub Tamiš je ovim kontrolnim  takmičenjem otvorio dvoransku sezonu  pred državna prvenstva u atletici koja počinju 22 januara sledeće godine.

    Za AK Tamiš su još takmičili : Ivana Velimirović, Vojin Zekanović, Milica Slavujac, Sara Marković, Đurđa Mihajlović. Dunja Esih, Sonja Bogosavljev, Nikolina Radovanović i Dunja Vučković.

    Takmičenje je održano u prelepom ambijentu atletske dvorane Srpskog Atletskog Saveza.Učestvovalo je čak  1200 atletičara/ki iz Srbije, BiH, Crne Gore I Mađarske. Takmičenje je održano prema strogim pravilima I propozicijama uz elektronsko merenje rezultata.

     

    U organizaciji  AK Partizan u Beogradu je 25. decembra održan peti po redu “Miting budućih šampiona”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]