Sport

Džudisti „Tamiša” uspešno završili sezonu

Izvor: 
013info Ned, 23/10/2022 - 19:53Državnim prvenstvom za mlađe kadete u sportskoj hali „Šumice”u Beogradu.. završena je ovog vikenda takmičarska sezona u svim uzrasnim kategorijama.

Milena Sekulović u najjačoj konkurenciji do 63 kilograma osvojila je bronzanu medalju i na taj način svom klubu je donela jubilarnu desetu medalju sa državnih prvenstava u ovoj godini. Ako se zna da je DŽK „Tamiš” osnovan pre samo godinu i po dana i da su njegovi takmičari za to kratko vreme osvojili ukupno 17 medalja na državnim takmičenjima, može se konstatovati da su prijatno osveženje u porodici džudo klubova, ali i kvalitetna konkurencija svim ekipama ne samo u našoj zemlji. Ovog puta bez medalja na državnom prvenstvu ostali su Marija Stojanovski koja je osvojila 5. mesto, Sara Đurđev i Andrej Dokić koji su zauzeli 7. mesto. Treneri Neda Ostojić i Aleksa Stojadinov su zadovoljni nastupom svojih takmičara i očekuju  od njih još bolje rezultate u narednoj sezoni.

DŽK „Partizan”danas je organizovao tradicionalni turnir „Svetislav Ivanović Es”i u konkurenciji 59 klubova i 480 takmičara DŽK „Tamiš” zauzeo je u ukupnom plasmanu 7. mesto. Najzaslužniji za ovako visok plasman su braća Dejan i Nikola Dolinga i Katarina Kešin koji su se okitili zlatnim medaljama. Srebrno odličje  osvojila je Milena Sekulović  i Aleksa Lehni, dok je Kristijan Lehni zaslužio bronzanu medalju. 

U konkurenciji starijih pionira i pionirki najsupešniji su bili domaći takmičari iz Partizana , dok su Pančevci  zauzeli drugo mesto što je još jedna potvrda dobrog rada sa mlađim kategorijama u ovom klubu.
MarketingNajnovije vesti