Džudo kamp na Goču
Sport

Džudo Akademci „okupirali” Goč

Izvor: 
013info Ned, 29/08/2021 - 15:52


 Na sedmodnevnom džudo kampu na Goču učestovalo je 130 takmičara iz više klubova, saopštila je džudo Akademija “Jočić” koja je organizatora ovog kampa.

Navodi se da su na vrhunskom kampu pored džudista AK Jočić bili i prijatelji i saradnici iz OJK a, Hadžimea, Svete Srbije, Borca, Partizana, Brusa.

Starčevačka AK Jočić ovakve manifestacije organizuje dugi niz godina, pre svega u svom sportskom centru u Starčevu, a kada je zainteresovano više takmičara i klubova za usavršavanje znanja, onda se rade na većim prostorima.

Navodi se da je interesovanje za učešće bilo za 50 takmičara od više od 130 koliko ih je bilo.

Posebnu zahvalnost Akademija je uputila trenerima Slaviši Nerandžiću, Gordani Filipović, Vinki Radović, Ljubiši Raketiću i Aleksandru Nerandžiću koji su svesrdno pomogli održavanje ovog kampa.

“Sreća je da sam sve poslove oko organizacije završio na vreme te da sam obavezu vođenja treninga ,reda i rada na kampu poverio gore pomenutim kolegama. Ljudima iz sveta džudoa ljudima koji znaju svoj posao i ljudima koji žive džudo. Stoga je sve proteklo u najboljem redu, deca su trenirala tri puta dnevno družila se i uživale u čarima Goča ali pre svega u vruhunskim treninzima”, rekao je Miroslav Jočić.

On je poručio da nije loše kopirati Akademiju Jočić, i dodao je da je loše  plagirati bez naznake i napomene da sledite nečije ideje pa ih svojatati.

“Čak štaviše, biće nam drago da pomognemo onima koji bi tako nešto želeli”, poručio je on.

Dodao je da je  srećan što Akademiju slede i podržavaju  ovakvi ljudi kao i mnogi drugi koji će se priključiti već na narednom kampu, za koji mogu reći da će daleko prevazići sve viđeno u okruženju.

“Za organizaciju koju sam stvarao i stvaram tacno pola veka, JSV i JSS poruka je jasna, da moraju razjuriti i pravno procesuirati, sve neradnike, neznalice, zašto ne reći lopove i krivokletnike koji su uz nečiju pomoć i blaoslov zauzeli čitav savez, a da bi sakrili svoje delom pobrojane osobine i oprali svoje biografije”, navodi se u saopštenju.

Dodao je da su ti savezi dodelili obezbeđenje i policiju da ih čuva u svim svojim nečasnim i neljudskim radnjama, a neizostavno podržati i pomoći prave i istinske stvaraoce, pregaoce zaljubljenike i fanatike ovog predivnog sporta koji to rade u najboljem interesu za njega.

“U nadi da će sada sve šušumige, klimoglavci i zbirovi pohrliti da se dodvore nekim glavešinama ja im zahvaljujem jer će mi uštedeti vreme da i sam ovaj tekst šaljem na različite adrese”, zaključio je on saopštenje.

Sledeći kamp AK Jočić najavljuje za januar 2022. godine.

 
MarketingNajnovije vesti