• Fudbaleri pančevačkog Železničara na terenu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Fudbaleri Železničara započeli su pripreme za nastavak prvesntva u Prvoj ligi Srbije. Za sad u ekipi nema novih imena, a iz kluba je otišlo 6 igrača. Klub su napustili Ilić, Sikimić, Tomović, Protić,Mališić i Kovačević, ali lestvica je podignuta na najviši nivo i ambicije su osatle iste. Trener Železničara Dragan Aničić ističe da su Jesenji deo prvenstva završili pobedom i da su  trenutno  na  4. mestu koje vodi u plej of za ulazak u Super ligu, a želja je da na proleće nastave pobedonosni niz:

    “Imam puno poverenja u igrače koji su tu, a oni su u proteklom periodu pokazali da su i ljudski i igrački pravi i da je „Želja” na pravom putu da ostvari ambicije kluba koje ima, a one su sigurno najviše. Nećemo se zadovoljiti postignutim, napravili smo pomak u igri i očekujem još bolje igre i još bolji plasma”.

    Iako je iz kluba otišlo 6 fudbalera, okosnica prvog tima je ostala na okupu, a očekuju se i neka pojačanja koja će pomoći da se zacrtani cilj i ostvari i da Pančevo posle nekoliko decenija dobije superligaša.Dušan Plavšić, kapiten FK Železničar je optimista i smatra da su u prednosti u odnosu na druge ekipe:

    “Mislim da je naša prednost što je okosnica ekipe na okupu sa istim stručnim štabom, što je u Srbiji retkost tako da godinu dana radimo zajedno i siguran sam i zaista mislim da nam je to najveća prednost pred početak drugog dela prvenstva i naše ambicije su realne i nadam se i ostvarive”.

    Fudbaleri Železničara treniraće na pomoćnom terenu sa veštačkom podlogom do 4. februara, a tad će otići na dvonedeljne pripreme u Antaliju gde će odigrati i 4 kontrolne utakmice.Po povratku u Pančevo već je zakazana i poslednja kontrolna utakmica  koji će odigrati sa Vršcem i tada će se videti da li su zacrtani ciljevi i realno ostvarili. Ono što je za sad evidentno fudbalerima i stručnom štabu su obezbeđeni dobri uslovi za rad i pripreme i na njima je da to iskoriste na najbolji mogući način i da na proleće obraduju svoje verne navijače i ljubitelje fudbala u našem gradu dobrom igrom i plasmanom u elitni rang takmičenja koji nismo imali nekoliko decenija.

     

    Fudbaleri Železničara započeli su pripreme za nastavak prvesntva u Prvoj ligi Srbije. Za sad u ekipi nema novih imena, a iz kluba je otišlo 6 igrača. Klub su napustili Ilić, Sikimić, Tomović, Protić,Mališić i Kovačević, ali lestvica je podignuta na najviši nivo i ambicije su osatle iste.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]