Sport

JOŠ 2 DANA: Najveće legende fudbala, glumci i javne ličnosti pozivaju na utakmicu života!

Izvor: 
EXIT fest Pon, 23/05/2016 - 08:32
Poziv uputili Bora Milutinović, Predrag Mijatović, Dejan Stanković, Nikola Žigić, ali i Lazar Ristovski, Viktor Savić, Aleksandar Radojičić, Ivan Ivanović, Zoran Cvijanović, Sergej i Bane Trifunović, Nenad Okanović i Radovan Vujović

Najveće legende fudbala, ali i mnogobrojne javne ličnosti, uputile su poziv za veliki humanitarni meč fudbalskih zvezda „Asovi za decu”, koji će biti održan u utorak, 24. maja 2016. sa početkom u 20h na stadionu Partizana u Beogradu. Na istorijskoj utakmici života igraće naše najveće fudbalske zvezde – tim Radomira Antića, sa kapitenom Dejanom Stankovićem na čelu, suočiće se na terenu sa timom Bore Milutinovića, čiji kapiten je Predrag Mijatović. Učešće su potvrdili i Nikola Žigić, Milan Lane Jovanović, Mateja Kežman, Mladen Krstajić, Ivica Kralj, Milinko Pantić, Andrija Delibašić, Niša Saveljić i mnogi drugi, dok je sav prihod od utakmice namenjen izgradnji Niškog kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka.

Video poziv javnih ličnosti na meč „Asovi za decu”https://youtu.be/sz4HLOCU53w

Naš proslavljeni trener Bora Milutinović, uputio je poziv celoj Srbiji: „Uvek sam bio ponosan i srce mi je puno da mogu da doprinesem zemlji u kojoj sam rođen. Ovog puta, moja sreća je još veća, jer je ova akcija sa ciljem da se pomogne deci, sa nadom da će stadion biti pun i da će svi prepoznati značaj ove humanitarne akcije na koju me je pozvao divan mladić Jovan Simić. Ponosan sam sto ću biti sa igračima koji su se odazvali akciji! Divna prilika da naše velike zvezde pokazu svoj SJAJ i svoju humanost. Još jednom pozivam sve poštovaoce fudbala i sve humane ljude da se pridruže AKCIJI, da 24. maja svi uživamo i na taj način pomognemo NAŠOJ deci! Pozdrav, Bora.”

„Veliko mi je zadovoljstvo sto ću učestvovati na humanitarnoj utakmici „Asovi za decu”. Učestvovao sam više puta na ovakvim utakmicama širom sveta, ali ova je sigurno najvažnija, s obzirom na to da se igra na stadionu mog najdražeg kluba, Partizana, i naravno, zbog toga što ću imati priliku da se sretnem sa puno prijatelja sa kojima sam igrao, kako u Partizanu, tako i u reprezentaciji. Utakmice humanitarnog karaktera obavezuju sve nas da damo sve od sebe, kako bi spektakl bio na nivou, i da apelujemo na navijače i ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju, kako bi pomoć bolesnoj deci bila sto veća. Veliki pozdrav i dodjite na stadion Partizana!”, izjavio je kapiten jednog od timova na utakmici „Asovi za decu”, Peđa Mijatović.

Bivši igrač Crvene zvezde, Dejan Stanković, prethodno je izjavio: „Veoma mi je drago što sam u poslednjem momentu uspeo da uskladim obaveze i zajedno sa svojim prijateljima zaigram na najvažnijoj utakmici koja postoji – utakmici za našu decu! Ja znam gde ću biti 24. maja u 20h, a nadam se da znate i vi! Pozivam sve ljubitelje fudbala da budu na stadionu Partizana sledećeg utorka, kao i da podrže akciju prikupljanja sredstava za izgradnju dečjeg hemato-onkološkog odeljenja!”

Njima se pridružio i Nikola Žigić koji je izjavio: „Drago mi je što sam uspeo da se organizujem i dođem baš na dan utakmice da podržim ovu akciju i pomognem u prikupljanju sredstava za izgradnju bolnice za decu obolelu od raka. Drago mi je da su i moje kolege i bivši saigrači prepoznali važnost akcije i da ćemo se svi okupiti u plemenitom cilju. Video sam ko je sve potvrdio i zaista ne sumnjam da će biti vrhunski fudbal tog dana, i ono što je najbitnije, naravno, da pomognemo našoj deci."

Humanitarni meč „Asovi za decu” biće realizovan u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka – NURDOR-a, FK Partizan, kao i TV Prva i Vision Team-a.

Ulaznice za veliki humanitarni meč „Asovi za decu”, po ceni od 300 dinara za Sever i Jug, i 500 dinara za Zapad i Istok, dostupne su na prodajnim štandovima u Ušće Shopping centru (II sprat) i tržnom centru Delta City (prizemlje, u blizini pokretnih stepenica).

Prodaja je počela i na blagajnama stadiona Partizan, dok su ulaznice još danas dostupne i na blagajnama Marakane. Karte mogu da se kupe i putem mreže Gigs Tix, u knjižarama Vulkan širom Srbije, Mikser House-u u Beogradu, Pariskom magazinu u Novom Sadu, online preko www.gigstix.com, kao i na prodajnim mestima Ticketline. U prodaji su i porodične ulaznice za Istok i Zapad – po ceni od 1000 dinara za tri ulaznice. Sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

 Marketing

Najnovije vesti