• Kačarevački džudisti na korak od medalje u Prvoj ligi Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Sportskom centru „Šumice“ juče je održana Prva liga Srbije, a džudisti kačarevačkog „Jedinstva“ osvojili su peto mesto. U borbi za medalju Kačarevci su poraženi od Spartaka rezultatom 30:20.

     – Samo takmičenje u Prvoj ligi je uspeh za nas i obaveza nam je da u budućnosti budemo bolji. Zadovoljan sam nastupom svojih takmičara i verujem da ćemo uspeti da održimo ritam i poboljšamo one segmente koji su nas danas udaljili od medalje, rekao je za portal 013info Saša Anđelović, trener DžK „Jedinstvo“.

    Ekipu „Jedinstva“ činili su mladi takmičari među kojima su tri kadeta i dva juniora: Rastko Anđelović, Novak Stojanoski -66, Mihajlo Anđelović -73, Mladen  Ugrenović -81, Viktor Fos -90 i Marko Šarac 90+.

    Prvo mesto zauzeo je „Novosadski džudo klub“, drugi je bio „Partizan“ iz Kikinde, a treće mesto zauzeli su „Vojvodina“ i „Spartak“.

     

    U Sportskom centru „Šumice“ juče je održana Prva liga Srbije, a džudisti kačarevačkog Jedinstva osvojili su peto mesto. U borbi za medalju Kačarevci su poraženi od Spartaka rezultatom 30:20.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport