• Kris Kros nadigran u Kovinu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U sedmom kolu Prve regionalne lige „Sever“, Košarkaški klub „Kris Kros“ je gostovao u Kovinu gde se sastao sa „Radničkim„. U pravoj košarkaškoj atmosferi, domaći igrači su se bolje snašli i ostvarili su trijumf rezultatom 82:74, po četvrtinama (22:17, 23:19, 24:17, 13:21). Ovo je ukupno sedmi poraz pančevačkog tima, koji trenutno zauzima desetu poziciju s devet osvojenih bodova.

    – Zaslužena pobeda domaćina koji je tokom čitavog meča kontrolisao rezultat. Naš tim je na utakmicu otišao osetno hendikepiran odsustvom tri važna igrača, a to su: Bordoš, Dimić i Langurić. U svakom slučaju, u narednom periodu predstoji nam veliki rad, koji jedino može da nam garantuje dobre rezultate i izbegavanje borbe za opstanak – izjavio je nakon poraza trener „Kris Krosa“, Petar Marković.

    U narednom kolu „Kris Kros“ je domaćin ekipi „Rume„. Utakmica će biti igrana u nedelju 20. novembra u 15.30 časova u Hali sportova na Strelištu.

    U sedmom kolu Prve regionalne lige „Sever“, Košarkaški klub „Kris Kros“ je gostovao u Kovinu gde se sastao sa „Radničkim„. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]