Sport

KUP SRBIJE: Junačka partija pančevačkog Dinama, ipak pobedu odnela Vojvodina (FOTO)

Pančevo, Sre, 20/09/2017 - 17:20
Aleksandar Stojković

Pred nešto više od 1000 gledalaca na Gradskom stadionu u Pančevu,novosadska Vojvodina savladali je pančevački Dinamo sa 2:1. Golove za Vojvodinu postigli su Nedučić (autogol) u 16. minutu i Cebara u 68, a gol za Dinamo Jovanić u 39. minutu.

Ni kiša koja je počela da pada pola sata pre početka meča nije mogla da spreči veliki broj ljubitelja fudbala da se okupi na Gradskom stadionu. Igrači Dinama odužili su im se velikom borbenošču i sjajnom partijom protiv velikog kluba kakav je novosadska Vojvodina. Nisu mnogo Novosađani pokazali na ovom meču, a otpor Pančevaca uspeli su da slomiju tek u drugom poluvremenu.

Vojvodina je do vođstva došla u 16. minutu  kada je slobodan udarac sa više od 30 metara izveo Mesarović i uputio loptu u šesnaesterac, koju je nesrećno zahvatio Nedučić i sa šest-sedam metara je poslao u sopstvenu mrežu.

Dinamo je izjednačio prelepim golom Jovanića koji je sa petnaestak metara, posle centaršuta Skokne, lobovao glavom golmana Vojvodine Rockova.

U 68. minutu ponovo je Mesarović centrirao, a Cebara glavom sa par metara poslao loptu u gol Dinama. Bilo je to 2:1 za Novosađane.

Dinamo je u zaustavnom vremenu imao dve prilike da dođe do izjednačenja, ali Nedučić i Tošić nisu bili dovoljno precizni.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Dinamo: Čanović, Karanfilovski, Dašić, Nedučić, Janković, Jovanić, Skokna (Đokić), Petrović (Tošić), Kukonj (Stojanovski), Jovančić, Veličković.

Vojvodina: Rockov, Lakićević, Saničanin, Veselinović, Bureković, Jovančić, Bempah (Zličić), Kalezić (Cebara), Mesarović, Subotić, Mihajlović (Jovanović).

 

fudbal_dinamo_vojvodina_img_0755.jpg

 

fudbal_dinamo_vojvodina_img_0764.jpg

 

fudbal_dinamo_vojvodina_img_0767.jpg

 

fudbal_dinamo_vojvodina_img_0752.jpg

 

fudbal_dinamo_vojvodina_img_0779.jpg

 

fudbal_dinamo_vojvodina_img_0791.jpg

 

fudbal_dinamo_vojvodina_img_0805.jpg

 

fudbal_dinamo_vojvodina_img_0835.jpg

 

fudbal_dinamo_vojvodina_img_0842.jpg


Marketing

Najnovije vesti