• „Lavice“ izborile majstoricu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Odbojkašice ‚‚Dinama“ izborile su majstoricu u četvrtfinalnoj seriji „plej-ofa“ Vinerštediše Superlige Srbije, pošto su na svom terenu savladale ekipu ‚‚Jedinstva“ iz Stare Pazove rezultatom 3:1 (25:20; 25:22; 19:25; 25:15). Rezultat u pobedama u ovoj seriji je sada 1:1, a odlučujući meč će biti odigran u utorak u Staroj Pazovi.

    Finalista Kupa Srbije i drugoplasirana ekipa iz regularnog dela prvenstva odigrala je ispod svog nivoa danas u Hali sportova na Strelištu. Najzaslužnije za takvu njihovu igru su bile odbojkašice ‚‚Dinama“, koje su svojim pristupom, odličnom igrom u napadu i odbrani, nametnule svoj ritam igre, nedozvolivši protivnicama da se razigraju. Nijednog momenta Jelena Lazić i njene saigračice nisu posustajale, držale su visok nivo koncentracije i zasluženo povele rezultaom 2:0 u setovima. Iako je treći set pripao gošćama iz Stare Pazove, bilo je jasno da ‚‚Dinamo“ neće dozvoliti preokret, jer pančevačke odbojkašice bile silno motivisane. Gubitak trećeg seta dao im je dodatnu energiju, pa su sigurnom i vrlo kvalitetnom igrom zasluženo došle do prilike da se kroz dodatni meč bore za plasman u polufinale „plej-ofa“.

    – Dosta toga što smo spremali za prethodnu utakmicu smo uradili sada. Moram da budem prezadovoljan kada dobijemo ekipu koja je kvalitetnija od nas. Ono što znam i u šta sam siguran je da ćemo pokušati da uradimo sve kako bismo se nosili sa njima i u narednoj utakmici, istakao je trener Aleksandar Vladisavljev posle pobede u drugom meču četvrtfinala „prej-ofa“.

    Najefikasnija igračica utakmice sa 22 poena bila je korektorka ‚‚Dinama“ Nina Kocić, a po broju osvojenih poena pratila ju je kapiten Jelena Lazić sa 14 poena. U redovima ‚‚Jedinstva“ najefikasnije su bile Ivana Mrdak sa 13 i Nina Jakić sa 12 osvojenih poena.

     

    T.M.

    Odbojkašice „Dinama“ izborile su majstoricu u četvrtfinalnoj seriji „plej-ofa“ Vinerštediše Superlige Srbije, pošto su na svom terenu savladale ekipu „Jedinstva“ iz Stare Pazove rezultatom 3:1 (25:20; 25:22; 19:25; 25:15). Rezultat u pobedama u ovoj seriji je sada 1:1, a odlučujući meč će biti odigran u utorak u Staroj Pazovi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]