• Marko Radaković odbranio titulu šampiona Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevac Marko Radaković po drugi put je postao MMA prvak Srbije u kategoriji do 84 kilograma. Na Prvenstvu države koje je proteklog vikenda održano u beogradskom Sportskom centru ‚‚Šumice”, dvadesetpetogodišnji član MMA kluba ‚‚Crvena zvezda” u borbi za zlatnu medalju savladao je Srđana Kneževića, člana Bokserskog kluba ‚‚BAP”.
    Radaković je titulu u klasi A (takmičari sa više od 5 amaterskih ili profesionalnih borbi) odbranio savladavši svog protivnika tehnikom gušenja u drugoj rundi meča. Ovim uspehom obezbedio je mesto u reprezentaciji i vizu za Evropsko prvenstvo koje će biti održano u Rumuniji krajem septembra.

    Još jedan Pančevac, takođe član MMA kluba ‚‚Crvena zvezda”, Milan Radaković imao je uspešan nastup na Prvenstvu Srbije, gde je u konkurenciji seniora do 84 kilograma u klasi B (takmičari koji su imali do 5 amaterskih mečeva) osvojio srebrnu medalju. Na državnom prvenstvu je imao tri borbe, a zabeležio je dve pobede i jedan poraz.

    Marko i Milan Radaković su svojim odličnim rezultatima doprineli i klupskom uspehu ‚‚Crvene zvezde”, koja je proglašena najboljim klubom u Srbiji.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport