• Medalje za atletičarke Tamiša na mitingu u Smederevskoj Palanci

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Mlade atletičarke AK Tamiš vratile su se sa atletskog mitinga koji je održan 25. juna u Smederevskoj  Palanci okićene medaljama.

    U trci mlađih atletskih škola B kategorije Dunja Vučković je na deonici od 150m ubedljivo pobedila i osvojila zlatnu medalju.

    U trci starijih atletskih škola B kategorije Nikolina Radovanović je na deonici od 150m treća stigla kroz cilj i osvojila bronzano odličje.

    U trci štafeta na deonici od 4 x 60m za AK Tamiš su nastuplie: Milica Slavujac, Sara Marković, Dunja Vučković i Nikolina Radovanović i osvojile su bronzanu medalju.

    Atletičarke Tamiša predvodio je trener Zoran Kocić, a AK Tamiš je pokazao da je rame uz rame sa klubovima iz Srbije i predstavio jednu od najuspešnijih atletskih škola.

    Na takmičenju na  su učestvovali takmičari iz atletskih škola (atletićari/ke uzrasta 6-11 godina). Organizator atletskog mitinga je bio AK Jasenica iz Smederevske Palanke, a učestvovalo je više od 300 (tri stotine) mladih atletičara iz atletskih klubova iz cele Srbije.

     

     

    Mlade atletičarke AK Tamiš vratile su se sa atletskog mitinga koji je održan 25. juna u Smederevskoj  Palanci okićene medaljama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]