• Medalje za plivače pančevačkog Dinama

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Proteklog vikenda, u organizaciji plivačkog kluba „11. April“ održan je međunarodni miting Grand Prix 2022, kao i „Memorijal Aleksandar Latinović Šuki“.

    Medalje na memorijalu, osvojili su Sara Bokun i Milutin Jocić iz PK Dinamo.

    Sara u disciplini 200m leđno treće mesto, a Milutin prvo mesto u disciplini 50m leđno.

    Na Grand prixu najuspešnija je bila Nina Čiča. Nina je osvojila prvo mesto u disciplinama 100m i 200m prsno, dok je u disciplini 100m prsno u apsolutnoj konkurenciji osvojila bronzanu medalju.

    Anja Crevar je postavila novi nacionalni rekord u disciplini 200m delfin u apsolutnoj konkurenciji. Ona je ovu disciplinu isplivala sa vremenom 2:11,60.

    Proteklog vikenda, u organizaciji plivačkog kluba „11. April“ održan je međunarodni miting Grand Prix 2022, kao i „Memorijal Aleksandar Latinović Šuki“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]