• Metaloplastika nanela poraz Dinamu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rukometaši „Dinama“ poraženi su sinoć u Šapcu od „Metaloplastike“ u 14. kolu Superlige Srbije, rezultatom 20:19, na poluvremenu (13:9). Ovo treći poraz u sezoni za pančevački tim. „Dinamo“ je loše otvorio utakmicu, pa je za prvih 8 minuta igre postigao jedan gol. Izabranici Ivana Petkovića jurili su tokom čitavog susreta prednost „Metaloplastike“ koja je najčešće iznosila od 3 do 4 gola. Iako su sveli domaćina na samo sedam golova u drugih 30 minuta, „Dinamu“ je u finišu ponestalo snage za preokret.

    Ovim porazom „žuto-crni“ su pali na treće mesto na tabeli Superlige i ostali su na 21 bod. Takođe nisu uspeli da iskoriste kiks „Crvene-zvezde“ koja je poklekla u Subotici (29:26). Poraze vodećih timova na tabeli iskoristila je „Vojvodina“ iz Novog Sada, koja je pobedom u derbiju nad „Partizanom“ (31:23) izbila na lidersku poziciju sa 23 boda.

    Već za vikend „Dinamo“ će ugostiti veoma neugodnog rivala, ekipu „Šamot 65“ iz Aranđelovca, koja zauzima 5. mesto na tabeli sa 17 bodova. Taj susret je na programu 10.12. u 18 časova u Hali na Strelištu.

    Rukometaši „Dinama“ poraženi su sinoć u Šapcu od „Metaloplastike“ u 14. kolu Superlige Srbije, rezultatom 20:19, na poluvremenu (13:9). Ovo treći poraz u sezoni za pančevački tim. „Dinamo“ je loše otvorio utakmicu, pa je za prvih 8 minuta igre postigao jedan gol. Izabranici Ivana Petkovića jurili su tokom čitavog susreta prednost „Metaloplastike“ koja je najčešće iznosila od 3 do 4 gola. Iako su sveli domaćina na samo sedam golova u drugih 30 minuta, „Dinamu“ je u finišu ponestalo snage za preokret.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport