Američki fudbal

Mladi ‚‚Panteri" naporno rade pred početak nove sezone

Izvor: 
013info Sre, 26/08/2015 - 10:18

Juniorski tim Kluba američkog fudbala ‚‚Pančevo Panthers" nekoliko meseci vredno trenira kako bi u što boljoj fizičkoj formi, ali i tehnički i taktički spremno dočekao početak nove sezone juniorskog prvenstva Srbije. Ovog leta u juniorskom timu trenira veliki broj mladića, od kojih mnogi imaju iskustvo igranja i u seniorskoj konkurenciji. Iz dana u dan igrački napreduju pod budnim okom trenera Bojana Kovačevića, iskusnog stručnjaka koji je ovom timu doneo brojne titule prvaka države. 

Ozbiljan i predan rad doneće rezultate, ali ‚‚Panteri" ne žure nigde. Važno im je da novopridošli momci nauče što više o ovom sportu, da nauče tehničke aspetke američkog fudbala, kako da se ponašaju na terenu i da ja najvažnije da igraju jedni za druge, što će povećati kvalitet svakog pojedinca, a zatim i celog tima. Tek tada će doći i dobri rezultati.

Juniorska liga u američkom fudbalu počinje drugog vikenda septembra, a još uvek nije poznat raspored takmičenja i ko će biti protivnici ‚‚Pančevo Pantera" ove sezone. Do početka prvenstva juniori će odigrati jedan prijateljski meč, protiv ‚‚Inđija Indijansa", u nedelju 30. avgusta. 

americki fudbal Pančevo Panteri Pančevo Panthers juniori juniorska liga


Marketing

Najnovije vesti